Bestelbus voor kledingbank Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Door de medewerking van garagebedrijf Co Borst heeft Kledingbank Heerhugowaard nu beschikking over een donkerblauwe bestelbus. Tot nu toe werd kleding opgehaald met de scooter, maar dit was te gevaarlijk en niet langer houdbaar.

Op 5 december 2014 was het precies een jaar geleden dat de Stichting Kledingbank Heerhugowaard werd opgericht, daarom houdt de organisatie een speciale actie waarmee inwoners van Heerhugowaard de kledingbank kunt steunen. ‘Er is een setje van twee winkelwagenmuntjes met sleutelhangertje te koop voor slechts 6 euro. Het is een echt collectors item, want er zijn maar een beperkt aantal setjes te koop.’

De stichting Kledingbank Heerhugowaard heeft in korte tijd een grote groei doorgemaakt. De stichting verstrekt gratis nieuwe, of zo-goed-als-nieuwe kleding, schoenen, textiel en verzorgingsartikelen aan mensen die leven in armoede. Deze mensen kunnen bij de Kledingbank Heerhugowaard terecht via een doorverwijzing van een professioneel hulpverlener zoals bijvoorbeeld een maatschappelijk werker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *