Bibliotheek Den Haag – Segbroek en Bomenbuurt

bibliotheek-den-haag-segbroek-en-bomenbuurt2Bibliotheek Bomenbuurt – Sinds juli 2010 is bibliotheek Bomenbuurt gevestigd aan de Fahrenheitstraat 707 (voorheen gevestigd in de Acaciastraat), en ligt nu centraal in het aantrekkelijke winkelcentrum van Segbroek. De collectie bestaat ongeveer uit 20.000 banden. Ook is er een tafel ingericht met computers. De inrichting is modern en kleurrijk.

Bij de ruime entree vindt u de sprinters, het leesgedeelte en een coffee corner , waar u ook een tijdschrift of krant kunt lezen. Het filiaal organiseert maandelijks een peuterochtend en doet mee aan de landelijke evenementen zoals Kinderboekenweek, Nationale Voorleesdagen en Nederland Leest.

Voor meer informatie zie www.bibliotheekdenhaag.nl/bomenbuurt

Bomenbuurt
Fahrenheitstraat 707
2561 DE Den Haag
tel: 070 – 353 69 70
mail: bomenbuurt@dobdenhaag.nl

Bibliotheek Segbroek – Bibliotheek Segbroek is één van de grootste wijkvestigingen in Den Haag. Het filiaal beschikt over een grote collectie circa 40.000 banden. Verder is er veel ruimte om te lezen en computers te gebruiken. De inrichting is erg kleurig en nodigt uit tot een langer verblijf in de bibliotheek. Het gebouw is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de bibliotheek is een aparte ruimte ingericht  voor baby’s en hun ouders. Door het hele jaar organiseert bibliotheek Segbroek allerlei culturele en educatieve activiteiten voor jong en oud.

Voor meer informatie zie www.bibliotheekdenhaag.nl/segbroek

Bibliotheek Segbroek
Weimarstraat 353
2562 HL Den Haag
070 – 3535511
segbroek@dobdenhaag.nl

platform van 60 organisaties