DADD zoekt een enthousiast kerngroep-lid communicatie/webmaster

Wat zoeken wij!?

Delen achter de Duinen (DADD) is op zoek naar een betrokken vrijwilliger die de website van DADD wil beheren. Hij/zij is verantwoordelijk voor het up to date houden van de website door het plaatsen, en eventueel schrijven van nieuwsberichten, agenda-items, bijeenkomstverslagen e.d.. Kortom, een communicatie-man/vrouw die zorgt dat wat Delen achter de Duinen doet, bekend is in Den Haag!

De kerngroep vergadert ongeveer acht keer per jaar. Als kerngroep-lid ben je daar natuurlijk bij aanwezig. De plenaire bijeenkomsten van Delen achter de Duinen vinden zo'n vijf keer per jaar plaatst. Bij de plenaire bijeenkomsten zijn naast de kerngroep-leden vertegenwoordigers van verschillende organisaties en politieke partijen aanwezig.

Qua tijdsbesteding vergt het ongeveer een half uur tot 2 uur per week. Het is belangrijk dat de website regelmatig wordt bijgewerkt.

Wie zoeken wij!?

We zoeken iemand die interesse heeft in of betrokken is bij de thema's waar Delen achter de Duinen zich voor inzet. Communicatieve vaardigheden (het kunnen schrijven en/of redigeren van teksten die op de website komen) zijn wenselijk. Basic computer vaardigheden zijn handig (het bijhouden van de website is technisch gezien vrij eenvoudig). 

Wat bieden wij!?

Als kerngroep-lid communicatie word je onderdeel van een leuk, divers en betrokken team. Je bent op de hoogte van alles wat er binnen Delen achter de Duinen en binnen de gemeente Den Haag gebeurt op het gebied van armoede, zorg en welzijn.

Met ruim 45 aangesloten maatschappelijke organisaties en diverse politieke partijen die het initiatief ondersteunen biedt Delen achter de Duinen je de mogelijkheid om je netwerk en kennis op te bouwen of uit te breiden.

Interesse? Stuur een korte motivatie en beschrijving van jezelf naar anke.van.der.heul@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *