Een warme omarming

dichtbijAMSTERDAM – Assadaaka Community organiseert een warme omarming tussen buurtbewoners en de vluchtelingen!!!

In het kader van armoede en uitsluiting hebben stagiaires en vrijwilligers van Assadaaka Community onze jaarlijkse actie opgepakt om artikelen in te zamelen voor het samenstellen van Kerstpakketten. Dit jaar heeft Assadaaka Community binnen een week 225 kerstpakketten samen gesteld voor vluchtelingen/mensen die weinig extra’s te besteden hebben of in armoede leven.

In deze donker maand december is het voor veel vluchtelingen/mensen een zwaar en emotionele tijd. Wij willen daarom een feestelijke ontmoeting organiseren tussen de buurtbewoner en de vluchtelingen.

Tijdens deze avond willen wij de buurtbewoners, op een leuke manier laten kennismaken met de vluchtelingen.

Wij gaan daarom dit jaar feestelijk afsluiten met een thema: NORMEN EN WAARDEN- Samenzijn met buurtbewoners/vluchtelingen en wij zullen genieten van een lekkere Couscousmaaltijd!

“Wij gaan samen zingen voor Vrede en Vrijheid”

Op deze manier willen wij daarmee voor de vluchtelingen een dag verzorgen
waarin ze even weg zijn van hun dagelijks zorgen, het zijne eenzame dagen met weinig tot geen dagbesteding in de nood opvang.

Tot 30 december 2015 zamelt nog dit jaar Assadaaka Community geld, voedsel, warm kleren en speelgoed in voor de vluchtelingen. Doet u mee?!

Bron: Dichtbij: Amsterdam-Oost, 27 december 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *