Landelijk Congres van Voedselbanken

voedselbankMaandag 5 oktober 2015, tijden onbekend bij redactie.

landelijk congres van Voedselbanken, op vrijdag 16 oktober in Dordrecht. In de week van de armoede en tegengaan van Voedselverspilling willen we meer aandacht voor de mogelijkheden die ondernemers hebben om het werk van de Voedselbanken te ondersteunen.

Al diverse bedrijven en ondernemers zijn actief en dragen in het kader van maatschappelijk ondernemen een steentje bij. Bijvoorbeeld door een financiële bijdrage, het leveren van goederen en diensten in natura, het ondersteunen van acties of het inzetten van medewerkers voor een van de vele activiteiten. Tijdens het congres krijgt u meer te horen over het werk van de Voedselbank en de doelgroep die gebruikt maakt van de voedselpakketten. Alleen in Dordrecht zijn al 300 gezinnen afhankelijk van een voedselpakket om rond te komen.

Ondernemers die al actief zijn laten zien wat ze doen. Bestuurders van lokaal en nationaal niveau maken duidelijk wat zij doen om voedselverspilling tegen te gaan en armoede te Het congres wordt mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van het BDO Fonds, BDO en Dordrecht en Arts & Dining.

Dordrechts Museum
Museumstraat 40
3311 XP Dordrecht

Contactinformatie:

Lokatie: Tuin Dordrechts Museum
Organisator: Dordse Voedselbank

Bron: Dordrecht.net, 5 oktober 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *