Van 12 tot en met 16 oktober 2020 organiseert Movisie de Challenge Armoede. Deelnemers krijgen elke dag automatisch één korte opdracht per dag toegestuurd. Zo maak je kennis met de nieuwste inzichten over de aanpak van armoede. In de challenge-week organiseren we op woensdagochtend 14 oktober van 9.30 tot 11.00 een online live Q&A. In deze sessie kun jij ervaringsdeskundigen alle vragen stellen die je altijd al hebt willen stellen.

 

Programma

In deze interactieve sessie nemen twee ervaringsdeskundigen jou mee in hun leefwereld. Wat doen armoede en schulden met iemand? Hoe kun je contact leggen met mensen waarvan je het vermoeden hebt dat er sprake is van armoedeproblematiek? Hoe voorkom je problematiek? Wat zijn nu de sleutels om mensen écht te helpen? Maar ook: wat werkt juist helemaal niet, al denken we soms van wel? Sprekers zijn Marc Mulder, ervaringsdeskundige bij Movisie en ambassadeur van Kom uit je schuld, en Alex Schepel, ervaringsdeskundige generatiearmoede bij Sterk uit Armoede. We dagen je uit om alle vragen die je op je hart hebt te stellen: er zijn geen gekke of domme vragen. We eindigen de sessie met gouden tips die jij in je dagelijkse praktijk direct kunt toepassen. Zo kun jij mensen in armoede en met schulden beter helpen.

 

Meedoen?

Wil jij bij deze gratis online sessie aanwezig zijn? Meld je aan via de aanmeldknop hieronder. Nodig daarnaast vooral jouw collega’s en andere geïnteresseerden uit om samen mee te doen!

 

Meld je aan op de website van Movisie.nl  voor de challenge armoede en schulden 2020: